Woontheater Antwerpen

Woontheater Antwerpen, interieur, interieurdesign, interieurfotografie, interieurfoto's

Woontheater van Marie Vleminckx en Pascal Verlinden

woontheater Antwerpenwoontheater Antwerpenwoontheater Antwerpen

Unieke waarden

Al meer dan 30 jaar is het Woontheater het toevluchtsoord bij uitstek voor mensen die op zoek zijn naar een interieur met unieke stukken en maatwerk in massieve en natuurlijke materialen. Er zijn drie pijlers, die – als ze in balans zijn – ervoor zorgen dat u uzelf en uw omgeving als waardevol en uniek aanvoelt. Dat zijn kunst, cultuur en authenticiteit. Op die drie pijlers is Woontheater gebouwd. “Het leven is als een film, wij zorgen voor het decor.”

Oorsprong

Twee werelden zijn samengevloeid. Passie voor natuurlijke materialen enerzijds en eeuwenoude vormgevingen anderzijds. Van hieruit hebben wij onze eigenheid ontwikkeld. Tijdens onze zoektocht naar ‘het echte, het authentieke’ zijn we materialen tegengekomen zoals oude Franse eik en Belgische blauwsteen. Die verwerken we met een eigen vormgeving en belijning in meubels, die zowel het heden als het verleden trotseren.

Unieke stukken

Kasten, tafels, filmprojecten, bureaus, stoelen, objecten uit vervlogen tijden met een speciale en soms zeldzame belijning waar de energie zo vanaf straalt. Dat zijn de unieke stukken die een samenhang tot één geheel kunnen maken. Steeds moeilijker maar ook boeiender is de zoektocht naar dat unieke stuk! Hoe langer, hoe meer kunnen wij werken op aanvraag en totaalbelevingen verzorgen. Dit maakt dat het ganse geheel zorgt voor een spectaculair effect. Het juiste vinden voor de juiste plaats is elke dag dé uitdaging.

bron: woontheater.be

HOME