Woontheater Antwerpen

Woontheater Antwerpen, interieur, interieurdesign, interieurfotografie, interieurfoto's

Woontheater van Marie Vleminckx en Pascal Verlinden

woontheater Antwerpenwoontheater Antwerpenwoontheater Antwerpen

Unieke waarden

Al meer dan 30 jaar is het Woontheater het toevluchtsoord bij uitstek voor mensen die op zoek zijn naar een interieur met unieke stukken en maatwerk in massieve en natuurlijke materialen. Er zijn drie pijlers, die – als ze in balans zijn – ervoor zorgen dat u uzelf en uw omgeving als waardevol en uniek aanvoelt. Dat zijn kunst, cultuur en authenticiteit. Op die drie pijlers is Woontheater gebouwd. “Het leven is als een film, wij zorgen voor het decor.”

Oorsprong

Twee werelden zijn samengevloeid. Passie voor natuurlijke materialen enerzijds en eeuwenoude vormgevingen anderzijds. Van hieruit hebben wij onze eigenheid ontwikkeld. Tijdens onze zoektocht naar ‘het echte, het authentieke’ zijn we materialen tegengekomen zoals oude Franse eik en Belgische blauwsteen. Die verwerken we met een eigen vormgeving en belijning in meubels, die zowel het heden als het verleden trotseren.

Unieke stukken

Kasten, tafels, filmprojecten, bureaus, stoelen, objecten uit vervlogen tijden met een speciale en soms zeldzame belijning waar de energie zo vanaf straalt. Dat zijn de unieke stukken die een samenhang tot één geheel kunnen maken. Steeds moeilijker maar ook boeiender is de zoektocht naar dat unieke stuk! Hoe langer, hoe meer kunnen wij werken op aanvraag en totaalbelevingen verzorgen. Dit maakt dat het ganse geheel zorgt voor een spectaculair effect. Het juiste vinden voor de juiste plaats is elke dag dé uitdaging.

bron: woontheater.be

Belgische designers en hun interieur

1001004011567275Belgisch designer van het jaar 2010 Bram Boo vindt het belangrijk dat meubels continu blijven verrassen zonder hun functionaliteit te verliezen. Dat leidt tot gestructureerde chaos. Elk stuk lijkt vertrouwd, maar blinkt uit door zijn uniciteit. Aan de hand van een uitgebreide reportage over Boo’s eigen woning en interieur, laat dit boek zien wat de ontwerper precies bedoelt. Naast het interieur van Bram Boo toont dit boek de huizen van nog vijftien andere topdesigners zoals Claire Bataille, Nathalie Dewez en Alain Gilles. Uiteraard raakt de lezer op die manier vertrouwd met de creaties van de designer maar ook met zijn of haar visie op wonen, interieurs, design. Elke reportage wordt begeleid door een tekst waarin de ontwerper deze visie nog eens uit de doeken doet.

Bestel dit boek